Herrer senior A og B: 4 poeng på de to siste for MSA

Lørdag 13.05. møtte vi ett opprykksjagende Melhus i Ånesøyan på Trøndelag Sparebank Arena, og Lørdag 20.05 tok vi turen gjennom tunnelen og ut på Hitra for "lokalderby" i 4.divisjon.

KIL/Hemne - Melhus 2-2

Kampen mot Melhus startet på verst tenkelig vis og gjestene tar ledelsen etter bare 2 minutter. Tungt å starte matchen i motbakke. Men vi kryper oss opp bakken og kjemper oss inn i kampen igjen. 22 minutter ut i oppgjøret utligner Anders og vi er like langt. Men bare fire minutter senere slår Melhus tilbake og tar ledelsen nok en gang. 1-2. Dette står seg til pause.

2.omgangen starter bedre og det er vi som skårer først. Edvard utligner og det er 2-2 etter 58 minutter. Det blir ingen flere mål, selv om Melhus har en ball i nettet på overtid, som blir annullert da målet er ute av posisjon.

Poengdeling og 2-2 var et greit resultat i denne kampen, og et resultat jeg tror begge kan si seg ganske fornøyd med.

Laget: (4-3-3) Asbjørn Solheim – Sander Vollan Langø – Jonas Meyer – Daniel Kaald Estrin – Håkon Vollan Langø – Edvard Spjøtvold – Brynjar Snekvik – Pål Fredrik Simonsen – Anders Singsdal Volden – Håkon Aarvaag – Bendik Simonsen

Innbyttere: John Håvard Betten Moen (15min)

Ubenyttet reserve: Fredrik Torsø, Oddmund Wiklund Thevik, Daniel Svorkdal Fillingsnes

Hitra - KIL/Hemne 0-1

Bortekamp mot Hitra på en strålende solskinnsdag, nesten uten vind skulle vise seg å bli en jevn og tett batalje, med mye dueller og en krig i 90 minutter. Hitra borte er vanligvis en kamp vi bruker å slite med, så vi var spente på hva som ventet oss.

Kampen startet med et førende hjemmelag som vant de fleste duellene og hadde de største farlighetene. Men vi kjempet og sto imot, slik at vi kunne jobbe oss inn i kampen sakte men sikkert. Siste 20 av første omgangen er vi best, men 0-0 til pause var helt greit.

2 omgangen gjør vi noen små taktiske grep og flytter litt om på noen spillere, og dette gir umiddelbar effekt. 51 minutter spilt da Bendik vinner ballen høyt i banen. Han slipper ballen perfekt til Håkon som drar med seg midtstopperen til Hitra feil vei før han setter opp Pål Fredrik motsatt helt alene. Han er nådeløs og banker ballen mellom bena på keeper og 0-1. Vi har full kontroll på kampen i 2 omgangen og styrer det meste av det som skjer. Vi skaper en del gode muligheter, og Pål Fredrik setter ballen i mål på nytt, men blir avvinket for en marginal offside. Edvard header i tverrliggeren på et hjørnespark, før debutant og hurtigtog Tobias Leenen (16år) er nære å skåre alene med keeper. Håkon løpes over ende på tur gjennom etter 81 minutter og jubler for en soleklar straffe, før han plutselig oppdager at spillet bare fortsetter og dommeren ikke tenker og blåse til alles store forundring. Siste 5 minuttene blir kaotisk da Hitra bare pøser lange baller inn i feltet uten at de klarer å skape noen veldig store sjanser. Kampen blåses av og vi tar tre meget fortjente bortepoeng etter og ha levert årets beste omgang så langt.