KIL/Hemne: Nye klubbdommere


Tirsdag 18.04 ble det gjennomført dommerkurs i klubbhuset Ånesøyan. 9 nye klubbdommeraspiranter - 8 jenter og en gutt hadde tatt utfordringen og meldt seg på.

Den første del av dommerutdanningen og selve grunnmuren i dommerutdannelsen er klubbdommerkurset. Som klubbdommer blir man skolert og fulgt opp av en dommeransvarlig i egen klubb, og man vil primært bli tildelt oppdrag i 3er, 5er, 7er og 9er kamper i klubben man representerer.

Kurset ble avholdt med soneansvarlig Marvin Bekken fra Orkla og dommeransvarlig Thomas Estrin KIL Hemne Fotball.

En herlig gjeng møtte opp og gjennomførte kurset med glans – med mye spørsmål og en veldig engasjert gjeng, ble det en suksess. Vi fikk både prøve tegn og fløyte, lærte å presentere oss og snakket om holdninger, fair play samt regler. Vi i dommerteamet har stor trua på disse aspirantene som nå kan kalle seg klubbdommere og som skal utøve en veldig viktig rolle i klubben fremover som veiledere under kamp i barneidretten.

Vi håper dere alle tar godt imot dem når de skal ha sine første kamper fremover. Allerede torsdag 20.04 kl. 18.30 skal klubbdommer Malin Vuttudal Rosøy dømme sin første kamp og videre vil Marielle Myran være å se i aksjon lørdag kl. 14.00 – Totalt skal 33 kamper gjennomføres før sommerferien og flere etter.

FAIR PLAY - Husk å være rollemodeller, både som spillere, trenere og publikummer.

Vi byr de nye klubbdommere velkommen og takker Marvin Bekken for kurset.

Bakerst fra venstre: Iver Rostad, Selma Bjerksæter, Kristin L Bjerknes, Malin V Rosøy og Johanne Bjørshol

Forest fra venstre: Marielle Myran, Thea R Vuttudal, Emilie R Vuttudal og Nora Lovise Snekvik