Herrer senior A og B: Tap mot NTNUI

Det ble dessverre tap for både MSA og MSB forrige helg. Her følger oppsummering fra kampene.

Lørdag 29.04 kom topplaget NTNUI på besøk i Ånesøyan. Været var litt varierende, som vanlig i Trøndelag, men ganske gode spilleforhold satte rammen for et storoppgjør i 4.divisjon avdeling 2.Vi manglet en del spillere i troppen denne gangen av forskjellige årsaker, men 11 sultne gutter stilte til start på jakt etter 3 nye poeng på hjemmebane.

NTNUI kom best i gang og styrte mye av det som skjedde i starten. De hadde mye ball, og skapte en del sjanser. Asbjørn varter opp med en mesterlig redning etter 13min da bortelaget spilte seg fint gjennom. I det 17minutt smeller det i stolpen, da et langskudd fra gjestene avfyres. Dette var et skremmeskudd over hva som ventet oss. 25min ut i oppgjøret kommer dagens første skåring. NTNUI avslutter et par ganger i blokka før de setter ballen kontant i mål fra 13-14 meter. 0-1.

Etter dette kommer vi mer inn i det og kommer oss litt lenger opp i banen. Vi skaper en del småfarligheter blant annet ved Edvard, der ballen sklir av foten alene med keeper. 39minutter spilt da vi er uheldig og setter ballen i eget mål. En bakroms ball stusses over egen keeper og i mål. 0-2. Kjedelig når vi er på vei inn i kampen. Et par minutter senere står vi høyt og vinner ballen ved Bendik. Han fosser i angrep og er kald som en fisk alene med keeper. 1-2. Viktig skåring like før pause.

Vi går hardt ut i 2.omgang. Vi står høyere og vinner ballen oftere. Vi tørr å ha ballen litt mer, og krever oss mer enn 1.omganen. Vi skaper mye nesten, og jager en utligning. NTNUI skaper mindre, og vi har nå litt trua fra benken. Men de store mulighetene uteblir. Etter 80 minutter smeller det fra studentene. Litt mot spillets gang, men litt typisk. 1-3 heades inn på corner. Lufta går litt ut av oss, og tre minutter senere øker våre gjester til 1-4. På overtid pynter vi litt på resultatet med en ny skåring av Bendik som løper seg gjennom alene med keeper. En litt skuffende kamp er over, og alle poengene blir med tilbake til Trondheim. NTNUI styrker sin posisjon på toppen av tabellen, og blir nok farlige utover sesongen.

Kampfakta:

Cornere: 1-8
Målsjanser: 4-8

Laget: (4-3-3) Asbjørn Solheim – Sander Vollan Langø – Jonas Meyer – Daniel Kaald Estrin – Torje Halsan – Morten Aunhaug – Martin Singsdal Volden – Edvard Spjøtvold – Petter Sødahl – Pål Fredrik Simonsen – Bendik Simonsen.
Innbyttere: Håkon Vollan Langø (35min) – Sondre Hansen (15min)
Ubenyttet reserve: John Håvard Betten Moen – Oddmund Thevik

5.divisjon: KIL/Hemne 2 – Svorkmo

Vår tredje hjemmekamp på rad i starten på denne sesongen. Svorkmo som har fått en tung start på sesongen var gjester, og vi hadde håpet dette skulle bli en jevn batalje. Med en del forfall i a-troppen tidligere på dagen, gjør at også at b-troppen blir litt redusert.

Vi er ikke tilstede fra start og Svorkmo ønsker å vinne mer enn oss. De tar tak i kampen og kjemper seg til et overtak fra første spark. De tar ledelsen allerede etter 13minutter. Etter 19 minutter øker de til 0-2. Det blir tøft å vinne fotballkamper når vi starter jobben først når vi ligger under med to. Men etter dette er det en jevn kamp, og kampen ligger og vipper. Rune reduserer til 1-2 fem minutter ut i 2.omgang. Likt som i a-kampen så er det bortelaget som skårer når vi jager utligning. 1-3 bankes inn på mesterlig vis. Ballen fyker inn så lang opp i krysset som mulig fra 17-18 meter. Kampen ebber ut med 1-3 og alle poengene reiser over kjølen med våre venner fra Svorkmo. Jeg tror kanskje det ble en lystig tur hjem for våre gjester.

Laget: (4-3-3) Fredrik Torsø – Erlend Nordvoll – Peder Spjøtvold – Oddmund Thevik – Håkon Vollan Langø – Rune Klungervik – Ole Fredrik Spjøtvold – John Håvard Betten Moen – Sondre Hansen – Hallvard Løseth – Knut Bugten

Innyttere: Daniel Kaald Estrin (60min) - Jonas Støen (50min) – Anders Bakken (35min) – Ole Martin Langø (20min) – Roar Rosøy (5min)