KIL/Hemne: Skuffelse etter uavgjort mot serielederen

Tett og jevnt nok en gang mot Åsane, men vi var nærmest seieren.

Det ble som ventet en tett og jevn kamp mot serieleder Åsane sist søndag. Med de to lagene som slipper inn minst mål av alle i 1.divisjon, så var det vel heller ikke spådd noe målkalas.

Sjansestatistikken talte likevel i vår klare favør, og vissheten om at dette burde vi avgjort og sikret oss tre poeng preget våre spillere etter kampen. Men, det er lov å ha god keeper, og Åsanes siste skanse Duffy viste absolutt at hun er verdig den plassen hun fikk på Norges U23-landslag denne uken. Hun hadde flere gode redninger, og spesielt ved anledningen når Ingrid snurrer bort en forsvarer og dundrer løs fra 12-13 meter, var en meget god redning. Også vår egen keeper Ingvild var meget god når hun reddet Åsanes største og eneste store sjanse i første omgang.

Totalt sett en velspilt kamp mellom to lag som på mange måter nuller ut hverandres styrker, men som sagt så burde vi avgjort på ett av de mange gode forsøkene vi hadde mot Åsanes mål.

Nå venter ny toppkamp neste søndag kl.1200 mot Tromsø. Her har vi virkelig mulighet til å få heng på toppen i 1.divisjon. Vi håper at vårt gode publikum dukker opp nok en gang, og støtter oss mot nok en veldig tøff motstander.