KIL/Hemne: Herlig 3-poenger borte mot Klepp

Etter å ha gått veldig skuffet av banen i hjemmemøte med Klepp forrige helg, så var det deilig med revansj og seier på bortebane mot samme lag.

Kampen åpnet ganske så jevnt de første 10-15 minuttene på Klepp Stadion. Klepp hadde fordel av kraftig medvind i første omgang, uten at de klarte å mestre dette spesielt godt. Etter hvert er det vi som kommer til de største sjansene, og vi er ved to anledninger nesten helt alene gjennom uten å score, og vi har også ett par innlegg som triller gjennom feltet til Klepp. Uttelling får vi ett par minutter før pause når vi bygger opp et pent angrep på vår høyreside. Mari setter etter hvert opp Ingrid, en mot en innenfor sekstenmeteren, og Ingrid drar av en Klepp-forsvarer før hun setter den opp under nettaket ved nærmeste stolpe. Vakkert angrep og en nydelig avslutning fra Ingrid.

I andre omgang tar det bare fem minutter før vi setter nummer to for dagen, og hvilket mål som skulle komme. Mari Halgunset er nok en gang nest sist på ballen, og sender den videre til Sara på ca. 25 meter. Så, to små touch først før hun med tredje touch sender ballen som et projektil helt oppe i Klepp-keeperens venstre kryss, via tverrligger og inn i målet. Etter dette faller vi litt i både intensitet og nøyaktighet, men vi slipper likevel aldri hjemmelaget inn i kampen, og ror i land en veldig fortjent 2-0 seier.

Denne seieren gjør at vi tar tilbake 4-plassen på tabellen og har kontakt med lagene foran oss. Vi har allerede (etter 10 kamper) oppnådd like mange poeng som i hele forrige sesong (17 poeng). Nå gleder vi oss til å ta imot serieleder Åsane neste helg på Hemne Sparebank Arena, og håper at publikum kommer tilbake og støtter oss nok en gang.

Ett par funfacts med bakgrunn i sesongen så langt: Vi taper aldri når vi spiller med våre reservedrakter (vunnet alle 3) - Vi taper aldri når kaptein Maren får gult kort (vunnet alle 3).

Se høydepunkter fra kampen og de fantastiske målene.