KIL/Hemne: Ny seier til MSA i 4.div.

A-laget herrer spilte sin andre hjemmekamp på rad søndag, og nok en gang går vi seirende ut med null baklengs og et nytt hat-trick av Håkon Aarvaag. Han står nå med imponerende 8 mål på tre kamper. (Bilde: Asbjørn med fortjent "smultring" etter to kamper uten baklengs).

Også denne kampen har vi en del forfall på spillere som normalt er å finne i første-elleveren, men det gir da muligheten til andre, og ikke minst fremadstormende juniorer. Oddmund Thevik (17 år) debuterer på a-laget som midtstopper i dagens kamp, og leverer en vanvittig solid kamp. Imponerende å se hvordan han tok nivået, og gir oss en ny dimensjon med sin hurtighet og duellstyrke. Sammen med Torje Halsan (18) på venstreback, Edvard Spjøtvold (16) på indreløper og Bendik Simonsen (17) på venstrekant er de da firejuniorer fra start, og i tillegg kommer Ole Langø (17) og Sondre Hansen (16) inn og bidrar godt. Dette er moro, og lover godt for fremtiden for KIL/Hemne.

Allerede etter ett minutt kombinerer nettopp Torje og Bendik på venstresiden, og Bendik kommer til et innlegg som fører til duell og hands på en Nardospiller. Straffe til oss, og Håkon Aarvaag er som alltid sikker og gir oss ledelsen 1-0.

Etter et solid første kvarter fra vår side, der vi kommer til et par gode muligheter, tar Nardo over banespillet og har mye ball. Men solid innsats fra alle mann, et bunnsolid forsvar og en klassekeeper i Asbjørn Solheim (som også ble dagens KIL/Hemne-spiller,) sørger for at vi holder unna. I stedet er det vi som er farlige når vi kommer i angrep, og er nære på å få 2-0 før pause, men vi er totalt sett fornøyd med en 1-0 ledelse etter første omgang.

I andre omgang starter kampen litt i samme spor, men etter bare åtte minutter jager Bendik en bakromsball fra Håkon Vollan Langø, han rekker den før keeper og blir klart felt innenfor 16-meteren. Ny straffe, og igjen er Håkon Aarvaag like sikker som Trøndelag Sparebank.

2-0 sies å være en farlig ledelse, men med et bunnsolid og oppofrende forsvar, sammen med en enormt løpsvillig midtbane oppleves det som trygt, tross at Nardo har mest ball. Og kontringsmulighetene våre blir større og større, og selvsagt er det et nytt fantastisk raid fra Bendik som gir oss 3-0. Han går seg forbi 2-3 mann, fører helt ned til linja, og serverer Håkon til hat-trick og 3-0. En herlig scoring som oser av fart, vilje og klok, uselvisk avlevering.

Igjen fremstår vi som et lag som jobber for hverandre, og alle skal ha honnør i dag. Vi ønsker å fremstå som en gjeng som gjør alt vi kan for å få frem det beste i hverandre, og det lykkes vi mye med i dag. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Neste kamp er lørdag 7.mai kl 16.00 hjemme mot Tynset– vi skal gi alt for å fortsette den gode trenden!