Herrer senior A og B: A-laget herrer endelig i gang igjen!

MSA har har kommet i gang med sesongen, med et knepent og noe ufortjent tap 1-2 hjemme mot Nardo 2. Scoring Fredrik Dalum Sødahl. Borte mot Svorkmo fikk vi vist hva som bor i guttene, og på en vanskelig bortebane vinner vi hele 5-2. Scoringer av Daniel Kaald Estrin, Petter Øyen Lernes, Knut Bugten, Pål Fredrik Simonsen og Petter Sødahl (jr.) Nå håper vi mange kommer å støtter oss i hjemmekampen mot opprykksfavoritt Trygg/Lade lørdag 4/9 kl 16.00. NB - gratis inngang!

Etter nesten to år uten kamp var det en spent gjeng som tok i mot Nardo 2 på HSA forrige mandag. En entusiastisk og gira spillergruppe entret banen, for så å få årets første baklengs allerede etter ti sekunder. Som om ikke det var nok, la Nardo 2 på til 2-0 etter ti minutter, mens vi hadde en spiller nede med skade og spilte noen minutter med ti mann. Etter en slik start kunne det fort blitt en meget tung kveld, men guttene krummet nakken, flyttet laget høyere i banen - og tok totalt over kampen. Etter 18 minutter sendte Kristian Haugen i vei et skudd fra distanse som Fredrik Dalum Sødahl elegant hælflikket i mål til 1-2. Derfra og ut jager vi scoring, men tross mange store sjanser og flere avslutninger i stanga, ender det dessverre med et knepent og noe ufortjent tap etter sjanser og banespill. Det som var meget positivt var måten vi sto på som lag, innsats og ikke minst at flere leverte meget gode prestasjoner.

Seks dager etter var det klart for årets andre kamp, borte mot Svorkmo. Erfaringsmessig en tøff bortebane, der man ved siste besøk i 2019 slapp inn hele fem dødballmål i samme kamp. Fra første spark på ballen tar KIL/Hemne styringa i kampen, og vi har ballen, spiller oss frem til større og større sjanser og får gode dødballmuligheter. Etter 15 minutter får Svorkmo klarert etter en corner, men Kristian Haugen bryter og legger ballen tilbake i bakrom - der kommer midtbaneanker Daniel Kaald Estrin på en godt timet løp, runder keeper og setter ballen i mål til 1-0. Vi kontroller kampen, men etter en halvtime slipper vi oss litt ned, og da svarer Svorkmo tvert med en sjelden mulighet de utnytter maksimalt til 1-1.

Vi rister av oss skuffelsen, skaper ettertrykk etter en corner, og Pål Fredrik Simonsen drar av flere spillere langs dødslinja før han legger elegant inn til kaptein Petter Øyen Lernes som stanger inn 2-1 til oss. Veldig fortjent, men Svorkmo er farlige på dødball, og rett før pause utligner de på en corner. 2-2 til pause, men vi skulle ha ledet klart. I andre omgang viser vi at vi er et bedre lag, og vi scorer tre mål der vi utfordrer de med fart og teknikk inn i motstanderens 16-meter. Først herjer Knut Bugten langs venstresiden, drar av tre mann og lurer ballen forbi keeper via en motspiller.  3-2 allerede sju minutter ut i omgangen. Så bruker Pål Fredrik Simonsen fart og teknikk langs høyresiden etter at vår meget solide 16-åring Edvard Spjøtvold spiller han fint igjennom. Pål ser seg ikke tilbake, går rett på mål og banker ballen inn bak keeper til 4-2. Seks minutter før slutt setter Anders Singsdal Volden fart på samme måte, og legger ballen flatt inn foran mål til Petter Sødahl jr som setter inn 5-2. En overbevisende seier, og en kamp der alle virkelig er på og presterer godt.  Nå gleder vi oss til fortsettelsen!

Laget mot Nardo 2:

Asbjørn Solheim - Daniel Kjørsvik, Petter Lernes, Erlend Fagerhaug, Kristian Haugen - Edvard Spjøtvold, Daniel K Estrin, Fredrik Sødahl - Anders Singsdal Volden, Haakon Aarvaag, Pål Fredrik Simonsen.

Innbyttere: Petter Sødahl (jr,) Sander V Langø, Knut Bugten.

Mål: Fredrik Sødahl

Laget mot Svorkmo:

Asbjørn Solheim - Daniel Kjørsvik, Petter Lernes, Erlend Fagerhaug, Kristian Haugen - Edvard Spjøtvold, Daniel K Estrin, Fredrik Sødahl - Knut Bugten, Anders Singsdal Volden, Pål Fredrik Simonsen.

Innbyttere: Tor Bugten, Petter Sødahl (jr,) Sander V Langø, Ole Langø, Jonas M Nilssen.

Mål: Daniel K Estrin, Petter Lernes, Knut Bugten, Pål Fredrik Simonsen, Petter Sødahl (jr).