RBK Fotballskole


Arrangeres i 2023 i tiden torsdag 22/6 - søndag 25/6.

Påmelding 2023 åpner nederst på denne siden (fra 1. mars).
Arrangeres torsdag 22/6 - søndag 25/6.


Invitasjon RBK-skole 2023-feb

FLYER RBK-skole 2023-feb

Invitasjon + Bilder tidligere år

Edvard Tagseth og Håkon Røsten har begge deltatt på vår fotballskole.

I tiden torsdag 22/6 - søndag 25/6-2023 arrangeres Rosenborg Fotballskole i regi av KIL/Hemne. Vår fotballskole arrangeres i år for 19. året, og er med det den eldste RBK-fotballskolen utenfor Lerkendal.
Vi har som vanlig mulighet for deltakelse av både jenter og gutter, i alderen 10-16 år, (dvs. født 2013-2007), og vi har maks 200 plasser.

Merk spesielt at den nye og eventyrlige Sodvinhallen (Norges største fotball- og friidrettshall som ble ferdigstilt i mars/april 2019) er en viktig del av fotballskolen.
Vi tror at det skal bli fantastisk for våre fotballskoledeltakere å boltre seg inne i storhallen. Samtidig vil aktiviteten også foregå utendørs på Hemne Sparebank Arena, - altså to fine kunstgrasbaner side om side i "kompakte leker" i Ånesøyan.

Velkommen til fire morsomme og lærerike fotballdager på Kyrksæterøra. Rosenborg BK står for det fotballfaglige innholdet, og du får 5 treningsøkter med instruksjon. Siste dagen er det fotballturnering i fire klasser/serier og finaler i våre spennende konkurranser. Fredag kveld er det St.Hans-feiring med levende musikk, stort bål, grillmat, konkurranser og aktiviteter. Grillmåltid på St.Hans-kvelden og lunsj tre dager er inkludert i begge deltakerpakkene. MOT kjører foredrag i innledningen for at vi alle skal lære og etterleve MOT sine verdier og mål, både under fotballskolen og i ettertid. Kino og fotballkamper på storskjerm, og forskjellige konkurranser underveis er også populære innslag.

Følg oss på facebook:  Rosenborg Fotballskole - KIL/Hemne.
Her får du nyheter og du kan se hundrevis av bilder fra fjorårets fotballskole.
Link til påmelding ekstern side.


Dokumenter