Herrer senior A og B: Tung åpning på sesongen for MSA og MSB

Lørdag 06.05 gikk turen til Rosenborgbanen og Kvik. En tøff bortekamp mot et godt hjemmelag. Vi har fått en tøff start på sesongen, og denne kampen skulle ikke endre på dette.

Kvik - KIL/Hemne 6-2

Denne kampen er nesten en tro kopi av NTNUI kampen, bortsett fra at i denne kampen starter vi best. Kvik har ballen, men vi kontrer og skaper to enorme muligheter i åpningsminuttene. Dessverre ender ingen av disse i skåring og vi faller bare lenger å lenger tilbake. Kvik skaper noen småsjanser, før de tar ledelsen etter 15 minutter. 2 minutter senere dobler de ledelsen, og vi har fått en verst tenkelig start på kampen. Kvik fortsetter å kjøre og bestemmer alt som skjer ute på banen. 33 minutter spilt da hjemmelaget får straffe. De er sikker fra 11 metern og vi ligger under 3-0. De skaper enda flere sjanser før pause, og vi henger ikke med, men vi går til pause på 3-0.

I pausen retter vi opp i noen småting, og bestemmer oss for holde mer i ballen for å få kontroll på kampen. Dette lykkes vi veldig med, og Kvik får nesten ikke lånt kula det føreste kvarteret i 2.omgang. Vi reduserer til 3-1 i det 52 minutt ved Håkon og troen sprer seg i troppen. Vi kjører på for mål nr.2 og er veldig nær ved flere anledninger. Men så skjer det samme som mot NTNUI. Når vi presser på, så skårer motstanderen. 4-1 etter 65 minutter. Da går luften litt ut av oss. Selv om vi fortsatt har mye ball, klarer vi ikke å skape all verden. Siste 10 minuttene slipper vi inn to mål på kontra imot og i tillegg reduserer Håkon en gang til. Greit at vi taper mot Kvik som var et bedre lag enn oss i dag. Skuffende at vi taper andre omgang, en omgang der vi er best i alt utenom å skåre mål.

Vi står forsatt med fattige 4 poeng på 4 kamper, og vi må reise oss når oppryksfavoritt Melhus kommer på besøk neste lørdag.

Kampfakta:

Cornere: 8 – 1

Målsjanser: 9 – 6

Laget: (4-3-3) Asbjørn Solheim – Sander Vollan Langø – Jonas Meyer – Daniel Kaald Estrin – Torje Halsan – Pål Fredrik Simonsen – Brynjar Snekvik – Edvard Spjøtvold – Petter Sødahl – Håkon Aarvaag – Bendik Simonsen.

Innbyttere: Morten Aunhaug (45min) – Håkon Vollan Langø (25min) – Martin Singsdal Volden (12min)

Ubenytter reserve: Fredrik Torsø og Oddmund Wiklund Thevik

Ungutta fikk det meget tungt mot oppryksjagende Orkanger i 5.divisjon.

Orkanger - KIL/Hemne 2. 8-0

Mye sykdom og skader i troppen gjorde at vi måtte stille med ganske ungt manskap i denne kampen. 4 spillere i G16 alder og 5 spillere i G19 alder.

1 omgangen er veldig bra fra vår side, og hjemmelaget leder kun 1-0 til pause. Vi kjemper og sloss mot et beintøft Orkanger lag som vet hvordan man tråkker til i duellene. Med et par skader, blant annet på vår keeper, blir det tøffere i 2.omgang. Orkanger gir seg ikke før det står 8-0 i målprotokollen og resultat ser ganske stygt ut, selv om vi gjennomfører en ok kamp.

Laget: (4-3-3) Eirik Rønning - Endre Bjørkøy - Oddmund Wiklund Thevik - Ole Martin Langø - Erlend Nordvoll - Håkon Vollan Langø - Peder Spjøtvold - John Håvard Betten Moen - Fredrik Torsø - Sondre Hansen - Espen Svanem Bjerknes

Innbyttere: Håkon Oddebug (70min) - Ahmed Mohammed (45min) og Magnus Espetvedt Knudsen (30min)