Herrer senior A og B: Vårt 5 divisjonslag slo Charlottenlund2 5-4 hjemme på Hemne Sparebank Arena søndag kveld.

Vårt 5 divisjonslag slo Charlottenlund2 5-4 søndag ettermiddag, etter å ha ledet 3-0 ved pause i en åpen og spennende fotballkamp.

Det har ikke vært oppdateringer her siden vi slo Orkanger. Siden den gang har vi spilt 3 kamper før søndagens kamp, vi tapte 2-0 i Trondheim mot Nidaros, 3-1 hjemme mot Svorkmo og sist helg slo vi Flatås 2-1 i Trondheim.

I søndagens kamp mot CSK ledet vi komfortabelt 3-0 ved pause etter at Aleksander scoret det første etter et flott innlegg fra Håkon, Håkon satte selv inn 2-0 på straffe etter selv å ha blitt felt, mens Knut ordnet 3-0 da han driblet seg fri og satte ballen i mål.

I 2 omg kom CSK sterkt og de reduserte til 1-3 før Pål satte ballen i mål med et knallhardt skudd fra ca. 20 meter. Deretter reduserte CSK 2 ganger før Joacim møtte et innlegg fra Aleksander på bakre stolpe å satte ballen i mål.

CSK reduserte til 5-4 ca. 10 min før slutt, men vi klarte heldigvis å hale seieren i land og dermed 3 nye poeng. Marius spilte en meget bra kamp i mål.

Vi er godt fornøyd med sesongen så langt. Dette er en veldig fin arena for våre unge spillere. Blandet med noen erfarne spillere, er dette en fin miks for å utvikle våre unge spillere. Vi har nå spilt 7 kamper og med 4 seire og 3 tap ligger vi på 5 plass på tabellen.

Laget: Marius S. Moe - Sander V. Langø - Jonas M. Nilssen (85 min Espen S. Bjerknes) - Anders Solem (60 min Nils Forren) - Kristian Haugen - Fredrik Vaagan (46 min Pål F. Simonsen) - Daniel K. Estrin - Knut Bugten - Aleksander D. Voldset - Joacim S. Fillingsnes - Håkon Aarvaag (46 min Betim Lund)

Veldig bra at Espen er tilbake etter et lengre skadeavbrekk.

Neste kamp for vårt 5 div lag borte mot Ole Johan Hellands Buvik fredag kl. 20.00