Herrer senior A og B: Bortepoeng for MSA

Sol fra nesten skyfri himmel, 25 grader og en fantastisk dag i Trøndelag satte standaren for 4.divisjonsoppgjøret mellom Sverresborg og KIL/Hemne. Det skulle bli en tøff kamp som endte med et sterkt bortepoeng og 5. kamp på rad uten tap for vårt A-lag.

Sverresborg - KIL/Hemne 2-2

Troppen bærer preg av slitasje om dagen og mange sliter med skader. Brynjar og Pål Fredrik måtte holde seg hjemme grunnet skade. Anders, Edvard og Sander sliter også, men meldte seg klare til kamp. Alle måtte byttes ut i første omgang, og med fire innbyttere med i troppen var vi allerde på felgen til pause.

Vi startet kampen bra, og var det førende laget. Bendik startet veldig frikt og kom seg rundt på kanten flere ganger det første kvartert, men vi manglet det siste lille. Det kom derrimot etter et kvarter. Anders drar seg inn i banen og spiller en perfekt stikker gjennom til Bendik som er iskald alene med keeper. 0-1 og en kjempestart på kampen. Etter dette snur kampbilde. Sverresborg tar mer og mer over, og vi sliter med å henge med. 26 minutter spillt da Sverresborgspissen løper rett gjennom oss og setter ballen trygt alene med keeper. Hjemmelaget fortsetter å herje og vi har mer enn nok med å forsvare oss. Vi er heldige som går til pause med 1-1.

2.omgangen starter som den første avsluttet. Et massivt Sverresborg press fra start lykkes og vertene tar ledelsen etter 50 minutter. Vi rygger og rygger og får ikke med oss løpet inn bak ryggen vår. Sverresborgspissen igjen iskald alene med keeper. De påfølgende minuttene skaper Sverresborg en rekke sjanser. Kun en meget godt opplagt Asbjørn redder oss ved flere anledninger. 65 minutter passert da vi setter opp et mesterverk av et angrep. Håkon stikker inn i bakrommet. Med ryggen til mål hælsparker han ballen videre til Tobias som har tatt turen inn i banen fra sin høyreving. Han tupper ballen ellegant med tåa, over keeper og helt oppi krysset. En utsøkt skåring og vi er igjen like langt. Etter dette blir det 30 minutter med krig. Masse dueller og kamp om hver en ball. Etter 75 minutter er Martin uheldig og får sitt andre gule kort. Vi må derfor fullføre kampen med 10 mann. Petter må bytte da han er helt tom for krefter og har mer enn nok med å komme seg av banen etter å ha vikariert både som indreløper og back. Sondre kommer inn og skal hjelpe oss med å sikre ett poeng. Det gjør han med bravur og kjemper med nebb og klør til han må bytte igjen etter en overtråkk 5 minutter før slutt. Vi er tomme for innbyttere, så Petter må igjen snøre på seg skoene for de siste 5 + tillegg. Sverresborg fortsetter å kjøre kampen, men vi er ikke helt ufarlige på kontringer og er nesten gjennom ved et par anledninger. Vi rir av den siste stormen og kan være meget fornøyd med ett poeng.

Imonerende laginnsats, og morsomt å se at vi kan komme tilbake i kamper vi ligger under. Vi kjemper til det siste, og legger ned utrolig mange meter. Litt kynisme gjør at det også ble noen gule kort på slutten, men det var det verdt når vi sitter igjen med poeng på en bane vi har slitt i mange år.

Sverresborg hadde en ball til i nota, da de kom seg rundt på høyrekanten og slo ett innlegg som gikk direkte i mål på bakre stolpe. Dommer valgt heldigvis og blåse av for å gi et gult kort i det ballen var i lufta.

Kampfakta: Sjanser 11 - 6, Cornere 8-5.

Laget: (4-3-3) Asbjørn Solheim - Sander Vollan Langø - Jonas Meyer - Martin Singsdal Volden - Håkon Vollan Langø - Petter Sødahl - Daniel Kaald Estrin - Edvard Spjøtvold - Anders Singsdal Volden - Håkon Aarvaag - Bendik Simonsen.

Innbyttere: Magnus Hofset (70 min) - Torje Halsan (65 min) - Tobias Leenen (60min) - Sondre Hansen (30min)