Solfrid med comeback mot Åsane inklusive jubileum


Solfrid Vaagan Hofset forlot K/H til fordel for RBK Kvinner (den gang Trondheims-Ørn) på overgangsmarkedets siste dag i 2019, nøyaktig to år seinere gjør hun comeback i moderklubben.

På veien har hun fått 14 kamper og seriesølv i toppserien med RBK. Solfrid er spilleklar allerede til søndagens hjemmekamp mot Åsane. Og det er ikke hvilken som helst kamp for Solfrid, det er nemlig hennes 150 offisielle kamp for KIL/Hemne, og det allerede før hun er fylt 25 år og med to år borte fra klubben. 

Det er ikke bare en ekte heimværing vi får tilbake. Det er en spiller med masse erfaring, gode holdninger og ferdigheter som ville løftet et hvert 1.divisjonslag. I tillegg til masse andre gode egenskaper både på og utenfor banen. Vi gleder oss veldig, og ønsker Solfrid velkommen tilbake og tror at dette vil bli veldig bra for begge parter.

Samtidig så ønsker vi Anne Marte Halset lykke til med en utlånsperiode i Kristiansund Ballklubb. Hun vil spille for det hardtsatsende og nyoppstartede laget resten av sesongen, da hun har praksisutplassering i Kristiansund ifm sin fysioterapiutdanning.