KIL/Hemne: Ex KIL/Hemne-ere var med og skrev historie på Koteng Arena.

Ikke bare har vi ett fotballag i 1.divisjon kvinner, vi har også to tidligere spillere som gjør sine saker bra i Toppserien.

Rosenborg Kvinner spilte fredag kveld sin første offisielle kamp etter at de byttet navn fra Trondheims-Ørn. Og det ble historie på mange måter, også med godt innslag fra KIL/Hemne. Solfrid Vaagan Hofset med 149 kamper for KIL/Hemne fikk nemlig sin toppseriedebut da hun kom inn og spilte venstre back i andre omgang. Ved siden av seg, som midtstopper hadde hun Ina Vårhus, Ålenjenta som spilte 50 kamper for KIL/Hemne i perioden 2015-2017. Motstander var de siste seks sesongers seriemester og det dominerende laget i Norge, Lillestrøm Kvinner. I en jevn kamp så endte det uavgjort 1-1 og de to ex KIL/Hemne-jentene var begge på banen da RBK utlignet på slutten av kampen.

KIL/Hemne gratulerer så mye til Solfrid og Ina, og ønsker dere lykke til med fortsettelsen.