Kvinner A og B: Seriestart 12.juli på Hemne Sparebank Arena mot Stabæk


Stabæk på hjemmebane blir vår første kamp i sesongen 2020, når vi endelig slippes løs søndag 12.juli

Endelig ser vi lys i tunnelen. I går hadde vi vår første fullkontakttrening siden 11.mars, torsdag spiller vi vår første treningskamp mot Fart (i Alvdal) og endelig har vi fått bekreftet at seriestart blir helga 11-12.juli. For vår del innebærer det at opprinnelig kamp den helgen, hjemme mot Stabæk opprettholdes.

En mer interessant seriestart kunne vi vel ikke fått, når vi først måtte vente så lenge. Ekspertenes (og de fleste andres) favoritt, og en aristokrat i norsk kvinnefotball kommer altså på besøk til Ånesøyan for å møte et nedrykkstippet (de samme ekspertene) hjemmelag. Interessant også at bortelaget ikke levner oss store muligheter til å overleve (se her). Om motivasjonen ikke allerede var der fra før, så er den hvertfall på plass nå.

Det er ikke ofte vi får muligheten til å skrive utsolgt til en fotballkamp i Ånesøyan, men vi er ganske overbevist om at de 200 billettene som tillates solgt til denne kampen blir rimelig fort utsolgt. Så følg med når billettsalget starter.

Øvrig terminliste for 1.div kvinner vil bli offentliggjort i løpet av ett par dager, men det er allerede bestemt at de 4 kampene som gjenstår av opprinnelig terminliste gjennomføres som oppsatt, og at siste serierunde spilles så seint som 14.november. For å unngå midtukekamper vil det derfor bli kamp hver helg bortsett fra ei helg i oktober (internasjonal dato).