Herrer senior A og B: Sterkt poeng i serieåpninga for MSA

A-laget herrer hadde serieåpning borte mot Ranheim 2 på tirsdag. Vertene er klare opprykksfavoritter, men herlig innsats av KIL/Hemne sørget for et meget sterkt bortepoeng, og 2-2.

Kampen skulle gå på Extra Arena på Ranheim, men pga et massivt snøfall ble kampen flyttet til Abrahallen en time senere. Tross en noe spesiell inngang til kampen var vi med fra start, og etter ti minutters spill får Håkon Aarvaag straffe etter å ha jaget en bakromsball som keeper kommer ut på. Håkon tar straffen selv, og setter den iskaldt i hjørnet til 0-1.

Se straffemålet til Håkon Aarvaag

Ranheim får ha ballen mye, og kommer etter hvert til noen farligheter og cornere. Etter et drøyt kvarter blir det slått en litt svak corner, som ikke engang når inn i feltet, men da får de tildelt straffe for holding inne i feltet. Noe spesielt, men uansett setter de straffen og utligner til 1-1.

Vi rister av oss scoringa tvert, og dødballfoten til Daniel Kaald Estrin finner kort tid etter en opplagt Håkon Aarvaag inne i feltet, og vi tar ledelsen 2-1. Dette står seg til pause.

I andre omgang jobber vi godt, og har mange gode kontringsmuligheter. Men etter drøye timen blir Ranheim farligere og farligere, og har et par avslutninger i tverrliggeren, før de i det 73. minutt utligner til 2-2. Vi sliter med å skape noe selv det siste kvarteret, og Ranheim jager vinnermålet. På overtid får de straffe, men tverrliggeren er igjen på lag med oss, og det ender 2-2. Et sterkt bortepoeng mot et ungt og godt Ranheimslag som mange har tippet på opprykk.

Vi mangler 3-4 spillere pga skade og jobb, men mønstrer likevel et meget solid lag og en god og bred tropp. Det lover godt for sesongen. Vi har tre juniorer fra start, Edvart Spjøtvold, Torje Halsan og Bendik Simonsen, og alle er leverer en solid kamp. Utover det er det en meget solid innsats av alle mann, og vi fremstår som et godt kollektiv med enkeltferdigheter som vil gi oss mange fine opplevelser gjennom sesongen.

Neste kamp er mandag 25.april hjemme mot Orkla 2 – kom og se hva årets utgave av MSA har å by på!